Info

Dansk Film Podcast

Dansk Film Podcast er en podcast der tager sig kærligt af danske film, danske tv-serier, dansk filmmusik, teater og danske skuespillere. Vi kommer i dybden og bestræber os på at komme både foran og bag kameraet og fortælle historier som ikke er hørt før. Fra dem der var med eller andre som har gode historier at fortælle. Vi har også nyheder, anmeldelser og mange andre spændende ting. Hver måned udkommer der en ny episode. Dine værter er Thomas Sode & Danni Jørgensen. Husk at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/danskfilmpodcast/ Og at abbonere på Itunes store: https://itunes.apple.com/…/…/dansk-film-podcast/id1124154396
RSS Feed
Dansk Film Podcast
2018
July
March


2017
December
November
August
April
March


2016
December
October
September
August
June


All Episodes
Archives
Now displaying: 2018
Jul 26, 2018

Velkommen til Dansk Film Podcast Episode 12

Vi er endelig tilbage.

Denne gang med en sommerepisode fyldt med en masse dejlig film og tv-serie musik. Vi håber I vil lytte med hvor I end befinder Jer ude i sommerlandet.

Der bliver spillet lidt af hvert krydret med info om de forskellige film og serier.

Vi arbejder på højtryk med at forberede episode 13 som bliver super spændende. Det 13 tal er der bestemt ingen ulykke ved.

Så I kan godt glæde Jer. Det forbliver en hemmelighed lidt endnu. Dog bliver der løftet en lille smule på låget i denne 12. episode så lyt med.

Rigtig god fornøjelse

Thomas & Danni

Mar 23, 2018

Velkommen til Dansk Film Podcast episode 11.

Vi har glædet os til at præsentere gæsten i denne episode.

Dansk Film Podcast har været på besøg hos den danske komponist Fuzzy.

Fuzzy er én af Danmarks mest produktive og største filmkomponister igennem mere end seks årtier. Som komponist har han udover orkester-, kor- og kammermusikværker - hovedsageligt beskæftiget sig med elektroakustisk musik, ofte i forbindelse med ballet, teater, TV & film.

Som filmkomponist har Fuzzy arbejdet sammen med bl.a. instruktører som Palle Kjærulff-Schmidt, Kaspar Rostrup, Jørgen Leth, Rainer Werner Fassbinder, Jannik Hastrup og Bille August.

Af film og serier kan vi nævne: En by i provinsen, Kald mig Liva, 3 Engle og 5 Løver og ikke mindst flere film sammen med Jannik Hastrup, blandt andet Samson & Sally plus meget andet.

I dette hjertelige besøg i Fuzzys studie kommer vi vidt omkring i Fuzzys karriere og vi får et unikt indblik i en filmkomponist arbejde. Og der kommer undervejs flere stykker musik som aldrig er udgivet eller har været spillet før i sin rene form.

Rigtig god fornøjelse.

Thomas & Danni

 

1