Info

Dansk Film Podcast

Dansk Film Podcast er en podcast der tager sig kærligt af danske film, danske tv-serier, dansk filmmusik, teater og danske skuespillere. Vi kommer i dybden og bestræber os på at komme både foran og bag kameraet og fortælle historier som ikke er hørt før. Fra dem der var med eller andre som har gode historier at fortælle. Vi har også nyheder, anmeldelser og mange andre spændende ting. Hver måned udkommer der en ny episode. Dine værter er Thomas Sode & Danni Jørgensen. Husk at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/danskfilmpodcast/ Og at abbonere på Itunes store: https://itunes.apple.com/…/…/dansk-film-podcast/id1124154396
RSS Feed
Dansk Film Podcast
2018
November
July
March


2017
December
November
August
April
March


2016
December
October
September
August
June


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jul 26, 2018

Velkommen til Dansk Film Podcast Episode 12

Vi er endelig tilbage.

Denne gang med en sommerepisode fyldt med en masse dejlig film og tv-serie musik. Vi håber I vil lytte med hvor I end befinder Jer ude i sommerlandet.

Der bliver spillet lidt af hvert krydret med info om de forskellige film og serier.

Vi arbejder på højtryk med at forberede episode 13 som bliver super spændende. Det 13 tal er der bestemt ingen ulykke ved.

Så I kan godt glæde Jer. Det forbliver en hemmelighed lidt endnu. Dog bliver der løftet en lille smule på låget i denne 12. episode så lyt med.

Rigtig god fornøjelse

Thomas & Danni

0 Comments
Adding comments is not available at this time.