Info

Dansk Film Podcast

Dansk Film Podcast er en podcast der tager sig kærligt af danske film, danske tv-serier, dansk filmmusik, teater og danske skuespillere. Vi kommer i dybden og bestræber os på at komme både foran og bag kameraet og fortælle historier som ikke er hørt før. Fra dem der var med eller andre som har gode historier at fortælle. Vi har også nyheder, anmeldelser og mange andre spændende ting. Hver måned udkommer der en ny episode. Dine værter er Thomas Sode & Danni Jørgensen. Husk at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/danskfilmpodcast/ Og at abbonere på Itunes store: https://itunes.apple.com/…/…/dansk-film-podcast/id1124154396
RSS Feed
Dansk Film Podcast
2018
November
July
March


2017
December
November
August
April
March


2016
December
October
September
August
June


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Sep 29, 2016

Denne gang har vi en verdenspremiere!

Episode 3 af Dansk Film Podcast er i luften.

Vi nørder en masse filmmusik og TV-serie musik. Vores gæst er filmkomponist Jesper Hansen fra Pladeselskabet Plantsounds. Jesper fortæller blandt andet anekdoter fra sit arbejde med Bent Fabricius-Bjerre.

Vi spiller eksklusivt et nummer fra den kommende Olsen Banden cd udgivelse. Og du kan også høre hvornår den udkommer. En begivenhed du ikke skal gå glip af kan vi godt afsløre.

Jesper løfter også sløret for andre spændende kommende udgivelser.

Der er nyt vedrørende de meget aktuelle Olsen Banden arrangementer og til sidst anmelder vi forestillingen DIRCH og filmen Der kommer en dag.

Så læn dig tilbage og nyd en masse dejlig musik og informationer.

Rigtig god fornøjelse!

 

0 Comments
Adding comments is not available at this time.