Info

Dansk Film Podcast

Dansk Film Podcast er en podcast der tager sig kærligt af danske film, danske tv-serier, dansk filmmusik, teater og danske skuespillere. Vi kommer i dybden og bestræber os på at komme både foran og bag kameraet og fortælle historier som ikke er hørt før. Fra dem der var med eller andre som har gode historier at fortælle. Vi har også nyheder, anmeldelser og mange andre spændende ting. Hver måned udkommer der en ny episode. Dine værter er Thomas Sode & Danni Jørgensen. Husk at følge os på Facebook: https://www.facebook.com/danskfilmpodcast/ Og at abbonere på Itunes store: https://itunes.apple.com/…/…/dansk-film-podcast/id1124154396
RSS Feed
Dansk Film Podcast
2022
October
September
April
March
February


2021
December
January


2020
March


2019
November


2018
November


2017
December
November
August
April


2016
December
October
August
June


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2022
Oct 20, 2022

Så er vi tilbage med en rigtig sludrenørde episode.

I denne episode nørder vi nye bogudgivelser og så dykker vi dybt ned i vores samling af rekvisitter og andet fra danske film.

Og vi afslører ting som ikke mange ved eksisterer endnu.

God fornøjelse.

Danni & Thomas

Oct 14, 2022

Velkommen til Dansk Film Podcast episode 11.

Vi har glædet os til at præsentere gæsten i denne episode.

Dansk Film Podcast har været på besøg hos den danske komponist Fuzzy.

Fuzzy er én af Danmarks mest produktive og største filmkomponister igennem mere end seks årtier. Som komponist har han udover orkester-, kor- og kammermusikværker - hovedsageligt beskæftiget sig med elektroakustisk musik, ofte i forbindelse med ballet, teater, TV & film.

Som filmkomponist har Fuzzy arbejdet sammen med bl.a. instruktører som Palle Kjærulff-Schmidt, Kaspar Rostrup, Jørgen Leth, Rainer Werner Fassbinder, Jannik Hastrup og Bille August.

Af film og serier kan vi nævne: En by i provinsen, Kald mig Liva, 3 Engle og 5 Løver og ikke mindst flere film sammen med Jannik Hastrup, blandt andet Samson & Sally plus meget andet.

I dette hjertelige besøg i Fuzzys studie kommer vi vidt omkring i Fuzzys karriere og vi får et unikt indblik i en filmkomponist arbejde. Og der kommer undervejs flere stykker musik som aldrig er udgivet eller har været spillet før i sin rene form.

Rigtig god fornøjelse.

Thomas & Danni

1